NAŠE BENEFITY

 Odesíláme každý den

skladskladskladsklad

qr 

suunto

akce

boty
 
PARAMETRY HODINEK
B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

45 sleva 

 

DOPORUČUJEME

 


SS021965000
Suunto Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč

SS020681000
Suunto Ambit3 Sport Black
9 590 Kč  3 690 Kč


BLX560VH-1E
Casio Baby-G All black
2 490 Kč  1 990 Kč


V médiích o nás a našich produktech...

Darujte společenské hry: přinášejí zábavu a až 30% nárůst výkonu mozku

Oprava hodinek

7.12.2015 ONA-DNES

Děti potřebují společné zážitky. Společenské hry jsou nejlepším dárkem: dávají radost a rozvíjejí osobnost dítěte, školní dovednosti i vztahy v rodině.

 

 

Chytré hodinky. Rozhovor o novinkách, které mění životní styl

Oprava hodinek

23.11.2015 IDNES (rubrika Ekonomie)

Chytré hodinky sází na funkce, kterými již řadu let vládnou hodinky sportovní. Jaké jsou novinky a trendy a podle čeho vybírat? Odpovídá Jaromír Háněl, ředitel firmy HSH, která je prodává a opravuje již 23 let.

 

 

Chytré hodinky: jak si vybrat chytře?

Oprava hodinek

30.11.2015 IDNES (Praha a Středočeský kraj)

Řada uživatelů byla zklamána, že výdrž některých chytrých hodinek je nesmyslně krátká. Některé nejdou opravit a jiné nesnesou ani pocákání vodou. Poradíme vám, na jaké parametry se soustředit a na co si dát pozor! 

 

 

Z katalogu výstavy Hodinky a šperky - Incheba

Oprava hodinek

22.9.2015 Incheba - Výstaviště Praha

Společnost H.S.H Sport na výstavě poprvé představila kolekci SUUNTO ESSENTIAL. Exklusivní hodinky pro každou příležitost – do společnosti, na denní nošení a do přírody

 

 

Česká biatlonová reprezentace trénuje a závodí se SUUNTO Ambit

Biatlonová reprezentace IDNES3.8.2015 IDNES

S hodinkami SUUNTO Ambit trénují od minulého roku biatlonoví reprezentanti-muži. Letos se fenomenálními hodinkami SUUNTO Ambit vybavily i ženy. Všichni tak získali ideální nástroj pro optimální trénink. 

 

 

Chytré hodinky připojíte k iPhonu i k počítači

Polar Suunto Mobil

16.3.2015 TECHNET

Již delší dobu se vedou v médiích debaty, o tom kdo z výrobců chytrých mobilních telefonů nabídne vychytanější hodinky. Lze konstatovat, že zajímavým způsobem do tohoto souboje zasáhl leader jiného oboru - finská firma SUUNTO. Ta svými novými multisportovními hodinkami Ambit3 výrobce telefonů prostě předběhla. 

 

Chcete spokojenou rodinu? Hrajte pravidelně společenské hry

Společenské hry a rodina

9.3.2015 ONADNES

O vlastní spokojenost se musí dospělý člověk postarat sám. Spokojenost rodiny utvářejí rodiče. Přinášejí podněty, z nichž spokojenost vyrůstá. A jedním z nejsilnějších zdrojů spokojenosti je hraní společenských her.

 

 

Náramkoví trenéři pomohou s výkony, VEINOPLUS® s regenerací

VeinoPLus

4.3.2015 XMAN

Poptávka po měřičích tepu překonává rekordy. Díky nim se i rekreační sportovci během tréninku vybičují k velkým výkonům. Častou chybou však je, pokud si následně nedopřejí dostatečnou regeneraci.

 

 

Polar V800 versus Suunto Ambit3 Peak jsou špičkové sporttestery

Ambit Polar

12.3.2015 IDNES

V současnosti jsou hitem sportovní multifunkční hodinky, poskytující velkou škálu informací, které byly ještě nedávno nepředstavitelné. Rozhodli jsme se porovnat dva top modely, které jsou dobře vidět na rukou vrcholových sportovců a používají je rádi i hobby sportovci.

 

Odpočinek nestačí, po sportu si dopřejte aktivní regeneraci

VeinoPLus

6.3.2015 ONADNES

Ráda sportujete? Považujete za úspěch, až když vás všechno bolí? Nebývá to, zvláště pro ženy, nejlepší způsob, jak se sebou zacházet, jak být s tělem v dobrém kontaktu. Je lepší řešení.

 

 

Společenské hry dostanou děti ze zajetí počítačů

Společenské hry

12.3.2014 ONADNES

V dnešní době mohou deskové a společenské hry poskytnout spoustu hodin kvalitní zábavy dětem i dospělým. Je to ideální prostředek pro rodiče, aby docílili nějaké aktivity u svých ratolestí. Zábavu mohou jednoduše zažít i jinde než u počítače.

 

Společenské hry TANTRIX přinášejí zábavu i poučení

Tantrix

10.1.2014 ONADNES

Rodina logických her z kolekce TANTRIX se již několik let úspěšně šíří také v České republice. Kombinace precizně zpracované logické hry a současně hlavolamu si získala tisíce příznivců od dětí po seniory. Aktuálně je kolekce TANTRIXu rozšířena o další verzi TANTRIX Match.

 

Velká kunratická o čtvrt milionu!

Velká Kunratická

11.11.2005

Praha - Ještě zhruba 120 volných startovních čísel zbývá na Velkou kunratickou, legendární běžeckospolečenskou událost podzimu. Za překonání letitého traťového rekordu firma HSH slibuje poukázku k nákupu zboží v ceně 250 000 korun ve vlastním obchodě s počítači, hodinkami a sportovním vybavením!