NAŠE BENEFITY

 Odesíláme každý den

skladskladskladsklad

qr 

suunto

akce

boty
 
PARAMETRY HODINEK
B
barometr
A
altimetr
C
kompas
G
GPS
R
multisport
P
puls
EKG
O
puls
optický
D
kalorie
b
výdrž
(GPS)
V
kroky

45 sleva 

 

DOPORUČUJEME

 


SS020681000
Suunto Ambit3 Sport Black
9 590 Kč  3 690 Kč

SS021965000
Suunto Ambit3 Vertical Black
9 490 Kč  2 990 Kč


a360ora
Polar A360 Orange
5 640 Kč  3 990 Kč


Značka TimexTimex

Jedna z nejproslulejších značek módních doplňků. Značka kvalitních hodinek pro muže a ženy, kteří potřebují vypadat vždy dobře a nechtějí investovat do exklusivních značek. Krom toho Sportovní hodinky Ironman Triathlon se staly nejprodávanějšími v USA a po jedno desetiletí nejprodávanějšími sportovními hodinkami na světě. Další vysoce respektované značky: TIMEX Indiglo, TIMEX Expedition. Oblíbené jsou i hodinky pro děti.

► H.S.H Sport je autorizovaný obchod značky Timex.
► Provádíme výměny řemínků, baterií a měření vodotěsnosti též u sofistikovaných elektronických hodinek.

Hodinky Junkers působí svým historickým odkazem ke vzrušující éře letadel Junkers a uvádějí jejich hodnoty zpátky do života. Jako slavný „prototyp“ se vyznačují robustností, dlouhou životností a výrazným designem. Každý pohled na hodinky Junkers vám připomene tehdejší fascinaci z létání.

Citizen logo

CITIZEN

CITIZEN je největší výrobce hodinek na světě s roční produkcí ve stamilionech kusů. CITIZEN jako první použil pro pohon hodinek ekologicky naprosto čisté zdroje – světlo, pohyb, teplo lidského těla – a těchto technologií se nadále drží. Hodinky CITIZEN sází na tradici, kvalitu a inovaci. Vlajkovou lodí jsou modely se systémem pohonu Eco-Drive, který neustále technologicky vyvíjí a který nemá na konkurenčním trhu obdoby.

Suunto je značka respektovaná sportovci

Suunto

Suunto je přední značka sportovních hodinek, sporttesterů a kompasů, jedna ze tří dominantních značek chytrých sportovních hodinek (Garmin, Suunto a Polar). Určuje světové trendy v oblasti výškoměrných, vícefunkčních a potápěčských hodinek. Precizní výroba ve Finsku je zárukou vysoké kvality. Nabídka čítá desítky modelů pro sport, pohyb v přírodě, potápění, plavbu na moři a armádu. 

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Suunto v kategoriích Sports, Premium a Compasses.
► H.S.H Sport je servisním centrem Suunto pro Česko, Německo, Polsko, Francii a další země.

POLAR - světová špička v měření tepu

Polar

Oblasti sporttesterů bezkonkurenčně kraluje finská značka POLAR, která je zároveň zakladatelem oboru.

Hodinky POLAR můžete vidět na rukou mnoha vrcholových sportovců na světových soutěžích, ale také jej používají miliony kondičních sportovců na celém světě. V každém oboru lidské činnosti je někdo nejlepší, je označován za leadera trhu. V  málokterém oboru je však inovativní tradice tak výrazná, jako je tomu v oblasti měření tepu. Polar drží většinu zásadních patentů této oblasti nositelné elektroniky a i dnes přichází s řadou inovací. Sporttestery Polar jsou také atraktivní uživatelskou přívětivostí a tradičně nízkou poruchovostí. Poslední modelovou řadou je Polar Vantage V: lehké chytré GPS hodinky s měřením tepu, barevným dotykovým displejem, slušnou výdrží, barometrem a řadou inovativních funkcí.

i H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Polar
i H.S.H Sport je autorizované servisní středisko Polar

Garmin

Garmin - špičkové navigace a hodinky s GPS

Značka Garmin je přední výrobce GPS hodinek a náramků, automobilových a turistických navigací. Sportovní hodinky Garmin používají jak hobby, tak špičkoví sportovci. Garmin je také nejmasovější značka v oblasti nositelné sportovní elektroniky. Spolu se SUUNTO a POLAR tvoří technologickou špičku sporttesterů.

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce hodinek a navigací Garmin.
► Díky dobře vybavenému servisnímu pracovišti provádíme pozáruční i mimozáruční opravy.

anne kleinZnačka Anne Klein

Módní návrhářka Anne Klein byla inovátorka, vášnivá tvůrkyně a vizionářka, která svou eponymní značkou pomohla definovat americkou módní scénu. Skoro 50 let je Anne Klein synonymem amerického neformálního, sportovněji laděného a současně noblesního oblečení. Značka Anne Klein je k dispozici ve čtyřiceti zemích. V roce 2018 oslaví 50. výročí své kolekce moderního ženského životního stylu, který pomohla vytvořit.

Součástí portfolia značky jsou elegantní hodinky vyráběhné jako jedna ze dvou značek Egonem Gluckem. Podle požadavku Kleinové vznikly hodinky které působí hladce, ergonomicky a příjemně. Patří k deseti nejlepším americkým značkám hodinek.

 

Kahuna Logo

KAHUNA - britské freestyle hodinky

Značka KAHUNA. V dávné havajské historii byl každý, kdo nesl jméno KAHUNA, vážen a ctěn. Takto byl označován každý, kdo byl ve svém oboru nejlepší a nedostižný. Stejně tak britské sportovní hodinky Kahuna jsou pro ty nejlepší, kteří se nebojí extrémů.
Hodinky značky KAHUNA vyjadřují svoji příslušnost sloganu již základními parametry. Žádná plastová pouzdra, ale celokovové tělo hodinek, které díky tomu vydrží i náročnější zacházení. Není náhodou, že všechny hodinky Kahuna jsou vodotěsné. Drtivá většina modelů pak dokonce vodotěsná s označením 100m, tj 10 barů.

►H.S.H Sport je distributorem a servisním střediskem značky Kahuna v České republice

Značka SportiFrance

Digisport Instruments

SPORTIFRANCE je nákupní centrum sportovních obchodů všech kategorií (samostatné i obchodní řetězce).
Společnost se sídlem v La Châtaigneraie existuje od roku 2008 a má kolem dvaceti zaměstnanců.

SPORTIFRANCE vlastní loogistické centrum sportovních produktů o rozloze 5700 m².

Denně pracuje na nabídce široké škály referencí v oblasti sportovních potřeb a sportovního vybavení.

Společnost pokračuje také ve vývoji řady francouzských produktů. V současné době je více než 20 % produktů vytvořeno ve Francii.

ScreenShield – doživotní ochrana displeje

Invisibe Shield

doživotní záruka Screenshield fólie je high-end ochrana vašich hodinek. Jedná se o vysoce účinnou ochranu před poškrábáním, odřením, či zmatovatěním povrchu sklíčka hodinek při jejich intentzivním používání, či v důsledku drobné nehody. Na tuto ochrannou fólii je poskytována reálná doživotní záruka.

Screen Shield™ má smysl i tehdy, jsou-li hodinky opatřeny odolným minerálním, nebo safírovým sklem. Materiál fólie dokáže do určité míry absorbovat i rázy na sklíčko hodinek a chránit je před prasknutím. V některých ohledech je tato fólie vhodnější, než použití ochranného skla.